Hírek sport

Skóciában az új koronavírusos fertőzések háromnegyede az Eb-hez köthető

Jeff J Mitchell/Getty Images
Jeff J Mitchell/Getty Images

Skóciában majdnem kétezer koronavírusos fertőzött háromnegyedét a skót válogatott Európa-bajnoki szerepléséhez kötik.

Kapcsolódó
Az UEFA nem vesz tudomást a tomboló koronavírus-járványról
Káosz az oroszoknál, Szentpéterváron az elmúlt 24 órában 1335 embert fertőzött meg a vírus.

Az Eb második fordulójában lejátszott 0-0-val végződő angolok elleni találkozón 397 olyan szurkoló vett részt, aki később pozitív teszteredményt produkált. További 55 rajongó a glasgow-i szurkolói zónában, 38 a Skócia-Csehország, 37 pedig a Skócia-Csehország találkozón vett részt.

Ezek a szurkolók aztán további embereket fertőztek meg, a június 18 óta regisztrált 1991 esetből 1470 az Eb-hez köthető a Sky beszámolója szerint.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik