Hírek sport

Érezni a németek fájdalmát Müller kihagyott helyzeténél

Jonas Güttler / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Jonas Güttler / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Anglia 2-0-ra legyőzte Németországot, így bejutott az Európa-bajnokság negyeddöntőjében. Pedig Raheem Sterling gólja után kiegyenlíthetett volna a német csapat, egy kontra végén Thomas Müller kapott remek kiugratást, egy védő ugyan loholt mögötte, de még így is tisztán lőhetett, de nem találta el az alsó sarkot. Ezután jött aztán az angolok második, mindent eldöntő találata.

Kapcsolódó
Anglia legyőzte a riválist, kiesett mindegyik csoportellenfelünk
Az utolsó negyedórában dőlt el a továbbjutás sorsa.

Az egyik német szurkolói zónában levideózták a reakciókat Müller helyzeténél, és hát érezni, min mentek keresztül, amikor már páran fel is ugrottak ünnepelni, de aztán szembesültek vele, hogy a ziccer kimaradt.

Németország kieséses egyébként azt is jelenti, hogy a csoportriválisaink mindegyikének a nyolcaddöntő jelentette a végállomást. Anglia a következő körben meglepetésre Ukrajnával találkozik.

Kapcsolódó
Forsberg kapufái megbosszulták magukat, Ukrajna a 121. percben jutott a negyeddöntőbe
Sok sérülés, sok kapufa és egy váratlan eredmény az utolsó Eb-nyolcaddöntőn.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik