Hírek sport

Bármennyire is fájt Sevcsenkónak a kiesés, egyből ment Kane-nek gratulálni

ALESSANDRO GAROFALO / POOL / AFP
ALESSANDRO GAROFALO / POOL / AFP

Anglia a vártnál talán simább meccsen ejtette ki Ukrajnát az Európa-bajnokságon és jutott be az elődöntőbe, ahol majd Dániával találkozik. A 4-0-s sikerből a csapatkapitány, Harry Kane két góllal vette ki a részét, Gareth Southgate még pihentetni is tudta – ahogy több más kulcsemberét is – és lecserélte csatárát a 73. percben.

A lefújás után az ukránok szövetségi kapitányi, a korábbi kiváló csatár, Andrij Sevcsenko az elsők közt ment oda Kane-hez, hogy gratuláljon neki a továbbjutáshoz, volt pár jó szava is az angol játékoshoz.

„A csapatnak volt saját stílusa, és a mérkőzés állásától vagy az ellenféltől függetlenül ragaszkodott a saját játékához. Ebből a szempontból jól futballoztunk. A játékosaim minden tőlük telhetőt megtettek, amiért köszönettel tartozom” – mondta saját csapata teljesítményéről Sevcsenko.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik