Hírek sport

Előfordulhat, hogy csak a Nagy-Britanniában élő dánok mehetnek az elődöntőre

Ole Jensen - UEFA/UEFA via Getty Images
Ole Jensen - UEFA/UEFA via Getty Images

Mindössze ötezer jegyet kaptak a dán szurkolók az Anglia elleni Európa-bajnoki elődöntőre, pedig a Wembley Stadionban hatvanezer néző lehet majd jelen.

Kapcsolódó
A dán kapitány a szurkolóik érdekében üzent a brit miniszterelnöknek
A nyolcad- és a negyeddöntőben különengedéllyel utazhattak a dán szurkolók.

A problémát az okozza, hogy Nagy-Britanniában a koronavírus delta variánsának terjedése miatt szigorúak a beutazási szabályok. A dán és a brit kormány egyeztetése eddig nem vezetett eredményre, így a skandinávok drukkerei nem kaptak utazási könnyítéseket, hogy jelen lehessenek.

Jelen állás szerint így csak a Nagy-Britanniában élő dánok szurkolhatnak majd a Wembley Stadionban a szerdai, angolok elleni Eb-elődöntőben.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik