Hírek sport

Díszvendég lehet az Eb-döntőn Christian Eriksen

Friedemann Vogel - Pool/Getty Images
Friedemann Vogel - Pool/Getty Images

Az Európa-bajnokság londoni döntőjében különleges díszvendégek kaphatnak helyet a lelátón: Christian Eriksen és az őt megmentő mentősöknek ajánlotta fel a megtiszteltetést az UEFA.

Az Eb első fordulójában a finnek elleni találkozó első félidejében Christian Eriksen összeesett, a pályán kellett újraéleszteni. A meccset csak később tudták folytatni, amikor kiderült, hogy stabilizálni tudták az Interrel bajnoki címet nyert középpályás állapotát – azóta már szívműtéte volt és elhagyhatta a kórházat is.

Eriksen ráadásul akár saját csapattársait is láthatja, a szerdai elődöntőben Angliát kell legyőznie ehhez Dániának.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik