Hírek sport

„Egyáltalán nem korrekt, hogy volt, akinek több mint tízezer kilométert kellett utaznia”

Mike Egerton/PA Images via Getty Images
Mike Egerton/PA Images via Getty Images

Az Európai Labdarúgó Szövetség elnöke, Aleksander Ceferin nem támogatja, hogy a jövőben is úgy bonyolítsák le az Eb-t, mint idén.

A szlovén sportvezető legfőbb érve az volt, amit rengetegen felhánytorgattak az Anglia-Dánia elődöntő kapcsán, hogy egyes válogatottak jelentősen kevesebbet utaztak, mint mások.

Ez túlságosan nagy kihívás és egyáltalán nem korrekt, hogy volt, akinek több mint tízezer kilométert kellett utaznia, és volt, akinek alig ezret. Néhányuknak Rómából Bakuba kellett volna utazni pár nap alatt. Érdekes ez a lebonyolítás, de nem hiszem, hogy gyökeret ver és valaha megismételjük

– mondta Ceferin az Európa-bajnokságról.

A mostani Eb-t 11 ország egy-egy városában rendezték, köztük Budapesten is. A következő torna helyszíne már biztos, a 2024-es tornának Németország tíz városa ad majd otthont.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik