Hírek sport

Az olaszok világbajnoka megmutatta a többieknek, hogy kell megünnepelni az Eb-győzelmet

Twitter.com/footballscomin
Twitter.com/footballscomin

Daniele De Rossi játékosként 117 alkalommal szerepelt az olasz labdarúgó-válogatottban, tagja volt a 2006-os vb-győztes, valamint a 2012-es Eb-ezüstérmes garnitúrának.

A visszavonulását tavaly januárban bejelentő De Rossi idén márciusban lett tagja az olasz válogatott stábjának, így a mostani Eb-n több korábbi klasszis (Gianluca Vialli, Gabriele Oriali, Attilio Lombardo, Alberico Evani) mellett ő is segítette Roberto Mancini szövetségi kapitányt.

Kapcsolódó
Roma császára után a leghűségesebb gladiátor is letette a fegyvert
Daniele De Rossi pályafutása főleg az ezüstérmekről szólt, élete legbecsesebb érmét, a vb-aranyat viszont otthagyta barátja sírján. Néha eszébe jutott, hogy ki kellene próbálni másik országot, de rájött, nem tud Róma nélkül élni.

De Rossi az Eb-győzelem utáni ünneplésből sem maradhatott ki, az öltözőben a zakójától már megszabadult, hogy aztán a pezsgővel fellocsolt gyúrópadon csússzon végig, és a mutatványt egy bukfencféleséggel fejezze be.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik