Hírek sport

Vizsgálatot indít az UEFA az Eb-döntőn történtek miatt

Dave Rushen/Getty Images
Dave Rushen/Getty Images

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) vizsgálatot indított az Olaszország-Anglia Eb-döntőn történtek miatt, írja a BBC.

Kapcsolódó
Még el sem kezdődött az Eb-döntő, de az angol szurkolókkal már gond van
Egy csoportnyi drukker átjutott a biztonságiakon.

Már a mérkőzés előtti órákban is probléma adódott az angol szurkolókkal, egy csoportjuk ugyanis áttörte a biztonságiakból álló falat és a stadionba rohant. Több összecsapás is történt, a lefújás után pedig még rosszabb lett a helyzet, egymást és az olasz drukkereket is verték az angol szurkolók. A rendőrök közül 19-en megsérültek, és az eset kapcsán 49 embert vettek őrizetbe.

Kapcsolódó
„Részeg huligánok” miatt indított vizsgálatot az angol szövetség
Megpróbáltak jegy nélkül betörni a stadionban, volt, akinek sikerült.

Az Angol Labdarúgó Szövetség ellen négy vádpontban tart kivizsgálást az UEFA: az olasz himnusz alatti sportszerűtlen viselkedést, a pályára szaladó drukkert, a pályára dobált tárgyakat és az angol szurkolók pirotechnikai szeközeinek használatát vizsgálja a szövetség.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik