Hírek sport

Még el sem kezdődött az Eb-döntő, de az angol szurkolókkal már gond van

Marc Atkins/Getty Images
Marc Atkins/Getty Images

A vasárnap esti Európa-bajnoki döntőre nagyon felpörgött egész Anglia. A szurkolók alig várják, hogy 1966 után végre újra nagy trófeát nyerjen a válogatottjuk, de a nagy várakozásban, kisebb káosz alakult ki Londonban.

Kapcsolódó
A futball márpedig mindig hazatér
Nem csak Londonba tér haza ma a futball, hanem Rómába is. Ahogyan rendszeresen hazatér Budapestre és Da Nangba egyaránt. Úgysincs demokratikus értelemben szabadabb pillanat, mint a stadionban megélt gólöröm. Hazatéréseink Fiola Attila góljától a vietnámi utcabálig.

A rajongók már délután elkezdtek ugyanis hangolni az Olaszország elleni döntőre, ami nem lenne önmagában baj, de egyre kevésbé tudnak viselkedni. Egy videót egészen felkapott a Twitter, amelyen látszik, hogy beborították az angol főváros utcáit szeméttel, zömmel eldobált söröspoharakkal.

Leginkább mégis az a kellemetlenség érte a szervezőket, hogy egy kisebb csoport átjutott a biztonsági őrökön és már a stadionban rohangál. A biztonsági szolgálat emberei cikkünk születésekor még mindig a bejutó szurkolókat kergették.

Beszámolók szerint a rendőrök számát növelni kell és fémkordonok is előkerültek, hogy a tömeget féken tudják tartani. A felvételeket látva nem is olyan meglepő.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik