A következő élő közvetítés része Dánia nemcsak Eriksent, hanem a nyitómeccset is elveszítette

Az M4 szakkommentátora komoly ámokfutást rendezett a drámai Eb-meccsen

Jonathan NACKSTRAND / POOL / AFP
Jonathan NACKSTRAND / POOL / AFP

A Paks edzője, Bognár György, valamint a Herthától a Magyar Nemzetben megjelent interjúban elhangzott mondatok miatt menesztett Petry Zsolt volt az M4 Sport szakkommentátora a Dánia-Finnország Eb-meccsen.

A meccs félbeszakadt az első félidő hajrájában, amikor a dánok játékosa, Christian Eriksen összeesett, és a pályán kellett újraéleszteni.

Kapcsolódó
Eriksent stabil állapotban vitték kórházba
Christian Eriksent a pályán élesztették újra, a mérkőzés félbeszakadt.

Sokkoló jelenet volt, a társak közül Simon Kjaer alkalmazott szívmasszázst, majd jött az orvosi stáb, a társak pedig körbeállták Eriksent, kvázi eltakarva, amíg a beavatkozás zajlott. A csapatok levonultak a pályáról, és a mérkőzést félbeszakították.

Az M4 Sport stúdiójában Bognár komoly ámokfutást rendezett: amikor kiderült, hogy Eriksen stabil állapotban van, és kórházba vitték, onnantól folyamatosan azon értetlenkedett, mire kell még várni, miért nem folytatják a meccset, tesze-tosza brigádnak aposztrofálta a szervezőket.

Mit foglalkozol a dán játékosok lelkiállapotával?

vágta Petry fejéhez minimális empátiát sem mutatva, valamint elfelejtve, hogy nem gépekről, hanem emberekről beszéltünk, akik végignézték, ahogy az orvosok a társuk életéért küzdenek

Bognár a maga egészségügyi és pszichológiai szakértelmével kifejtette, hogy megvan a jó hír, Eriksen magánál van, minden adott a folytatáshoz, és ezt még jó hosszan ecsetelte különféle formában.

Bognár eddig is megosztó edzőnek számított nyilatkozatai miatt (például többször is kifejtette, hogy azért jött el a Sport TV-től, mert irritálta, hogy olyan emberek lettek szakértők, akik ugyan nem rendelkeznek profi múlttal, de cserébe a trendeket követve a statisztikát segítségül hívva elemeznek), és az internetes reakciókat látva nem szerzett újabb híveket magának.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik