Hírek sport

Nagyobb keretet vihetnek a csapatok a foci Eb-re

JONATHAN MOSCROP / GETTY IMAGES
JONATHAN MOSCROP / GETTY IMAGES

A Times keddi beszámolója szerint a megszokott 23 fő helyett 26 labdarúgó utazhat el válogatottonként a nyári Európa-bajnokságra.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a koronavírus-járvány miatt döntött a bővítés mellett, az idei szezonban ugyanis különösen nagy terhelésnek voltak kitéve a futballisták. Korábban az idei szezonban ideiglenesen bevezetett öt cserét is jóváhagyta már az UEFA, most a nagyobb kerettel akarja biztosítani a labdarúgók épségét.

Ez azt jelenti, hogy Marco Rossi is lehetőséget adhat több játékosának, mint a legutóbbi világbajnoki selejtezőkön. A végső döntést az UEFA még a héten meghozhatja.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik