Hírek sport

Marco Rossi legszívesebben Marcelo Bielsa gondjaira bízná Szalai Attilát

Laurens Lindhout/Soccrates/Getty Images
Laurens Lindhout/Soccrates/Getty Images

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya legjobban annak örülne, ha Szalai Attila a Leeds Unitedbe igazolna, írja a Inside Futbol.

Kapcsolódó
Rossit két topligás csapat is megkörnyékezte
A válogatott szövetségi kapitánya elárulta, ki az a játékos, akiről soha nem mondana le.

A magyar válogatott hátvédje a januári Fenerbahcébe igazolása óta népszerű célpontja az átigazolási pletykáknak, amelyek az Európa-bajnoki szereplése óta csak megsűrűsödtek. Elsősorban Premier League-csapatok érdeklődéséről lehet hallani, a West Ham United és a Leeds United merül föl legtöbbször. Rossi ezzel kapcsolatban nyilatkozott az Inside Futbolnak.

Szalaival kapcsolatban a karrierje kezdete óta tudtam, hogy sokat változik majd, mert mindenkinek erre van szüksége, napról napra változni, fejlődni kell. Biztos vagyok benne, hogy Marcelo Bielsa kezei között lehetősége lenne gyorsabban fejlődni, mint másokkal

– mondta Marco Rossi.

A Fenerbahce nem szeretné egyébként eladni Szalait, így aztán komoly összeget kell az asztalra tenni ahhoz, hogy a törökök elengedjék.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik