Hírek sport

Nincs szomorúbb focista a Fehérvár játékosánál

SZIGETVÁRY ZSOLT / MTI
SZIGETVÁRY ZSOLT / MTI

Hangya Szilveszter nem játszhat a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon.

Az MLSZ Twitter-oldalán azt írták, a MOL Fehérvár FC 27 éves játékosa bokasérülés miatt kikerült a keretből, és a helyére nem hív meg másik játékost Marco Rossi szövetségi kapitány.

Hangya a nemrég véget ért idényben 25 bajnokin 1466 percet töltött a pályán, és 1 gól került a neve mellé.

Rossi 30 fős keretet hirdetett, és június elsejéig kell 26 játékosra szűkítenie a névsort, úgyhogy még három focistától kell majd elköszönnie.

A kiemelt képen Hangya (balra) Botka Endre és Sigér Dávid társaságában látható.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik