Hírek sport

A magyar szurkolók optimistán várják az Eb halálcsoportját

Marjai János/24.hu
Marjai János/24.hu

A Szerencsejáték Zrt felmérése szerint rendkívül optimisták a magyar szurkolók, írta az MTI. A magyar válogatott egy csoportba került a világbajnok franciákkal, a címvédő Európa-bajnok portugálokkal és a nagyon erős németekkel, ennek ellenére a kutatás szerint

a magyar szurkolók 82 százaléka lát esélyt a pontszerzésra és egyharmada a továbbjutást is biztosra veszi.

A válaszadók nagyobb része szerint Németország nyeri az Eb-t, a gólkirály pedig kétharmaduk szerint a portugál Cristiano Ronaldo lesz.

Kapcsolódó
Minden focista álma, hogy Ronaldo ellen játsszon
Kleinheisler László szerint karrierje csúcspontja lesz az idei Európa-bajnokság.

Ezer főt kérdeztek meg a témában, a válaszadók kicsivel több mint harmada követi majd a részben hazai rendezésű kontinensbajnokság eseményeit, minden második tervezi megnézni a magyarok meccsét és a hazai fogadók a papírforma ellenében is az érzelmeikre hallgatnak.

Az Eb meccsei iránt érdeklődők közel kétharmada úgy vélekedett, hogy 1-4 pontot sikerül elérni a csoportban, mindössze 6 százalék mondta, hogy a válogatott nem szerez pontot a csoportmérkőzések során.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik