Hírek sport

Szoboszlai Dominik kihagyja az Európa-bajnokságot – sajtóhír

Szirtesi László/UEFA/UEFA via Getty Images
Szirtesi László/UEFA/UEFA via Getty Images

A Kicker szerint Szoboszlai Dominik kihagyja az Európa-bajnokságot.

A 20 éves játékos decemberben igazolt az RB Leipzigbe a Salzburgtól, de elhúzódó sérülése miatt nem tudott még bemutatkozni. A német sportlap szerint a magyar középpályásnak kiújult az ágyéksérülése, ezért nem lehet ott az Eb-n. Szoboszlai a Kicker szerint már távozott is az edzőtáborból.

A Nemzeti Sport Online viszont úgy tudja, a sérülés kiújulásáról nincs szó, de a magyar középpályás nincs megfelelő fizikai állapotban a hosszú kihagyás után, ezért valószínűleg nem szerepelhet majd az Európa-bajnokságon.

Marco Rossi szövetségi kapitány kedden 17 órakor jelenti be az Eb-n szereplő csapat 26 fős keretét.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik