Hírek sport

Christian Eriksen üzent a szurkolóknak a kórházból

Martin Rose - UEFA/UEFA via Getty Images
Martin Rose - UEFA/UEFA via Getty Images

Rövid üzenetet közölt a Dán Labdarúgó Szövetség (DBU) Christian Eriksentől, aki a Finnország ellen 1-0-ra elveszített Európa-bajnoki csoportmérkőzésen szívrohamot kapott.

Kapcsolódó
Eriksen tudata teljesen tiszta, a válogatotthoz pszichológust hívtak
Szívrohamot kapott a középpályás, az orvosi stáb azonnal lépett.

Eriksent a pályán újra kellett éleszteni, majd mikor újra eszméleténél volt rögtön kórházba szállították. A napokban már jó hírek érkeztek róla, a csapattársaival és a szövetséggel is videochatelt, kedden pedig a szövetségen keresztül üzent az embereknek.

Nagyon köszönöm a kedves és csodálatos üzeneteket, amiket a világ minden tájáról kaptam. Sokat jelent nekem és a családomnak. Jól vagyok a körülményekhez képest. Még vár rám néhány vizsgálat, de jól érzem magam. Mostantól szurkolni fogok a srácoknak a dán csapatból, játszatok egész Dániáért!

– írta a 32 éves középpályás.

Eriksen a klubcsapatában, az Interben biztosan nem lép már pályára, mert a helyi sporttörvény szerint komoly szívproblémával nem kap játékengedélyt senki élsportra. Hogy a szívleállás miatt végleg felhagy-e a futballal a középpályás, azt még nem tudni, alighanem a vizsgálatok függvénye ez, mivel még senki sem tudja, miért történt majdnem tragédia. Csak az biztos, hogy szívroham miatt rövid időre leállt a játékos szíve.

A dánokra legközelebb a bivalyerős belga válogatott vár, majd az oroszok ellen fejezik be a csoportkört.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik