Hírek sport

“Cristiano Ronaldo okés volt, aztán mégis rúgott két gólt”

Alex Livesey - UEFA/UEFA via Getty Images
Alex Livesey - UEFA/UEFA via Getty Images

A magyar válogatott bár hatalmasat küzdött, végül 3-0-ra kikapott a címvédő portugál csapattól.

Kapcsolódó
84 percig élt a magyar álom, Ronaldo Eb-csúcsot döntött
A hajráig tartottuk a gól nélküli döntetlent, de pár peches perc elég volt a címvédő győzelméhez.

A mérkőzés után Sallai Rolandtól kérdezhettek az újságírók, aki kiemelte a telt házas Puskás Aréna erejét és a közönség buzdítását is. Saját magáról azt mondta, annyira kifutotta magát, hogy már görcsölt kicsit a lába, de befejezte volna a meccset, ha Marco Rossi nem cseréli le a 77. percben.

A csapat kitette a szívét-lelkét a pályára, mindent beleadaott. A saját közönségünk is mindent beleadott, jó volt újra itt és ilyen közönség előtt játszani. Kifutottuk magunkat, a maximumot nyújtottuk, de az utolsó 10 percet sajnáljuk

– mondta Sallai.

A támadó azt is elárulta, hogy a portugál válogatottat alaposan kielemezték, így pontosan azt kapták a címvédőtől, amire számítottak. Erre fölmerült, hogy vajon miért nem sikerült mégis kibekkelni a meccset. Sallai óvatos választ adott:

„Kicsit talán elcsúsztunk a végén fejben. Ki kell elemeznünk a hibákat és reméljük, a következő mérkőzésen ezek már nem lesznek.”

Cristiano Ronaldo minden idők egyik legjobb játékosa, ezúttal két góllal keserítette a magyarokat. Vele kapcsolatban érdeklődött az egyik újságíró, hogy mit gondol róla a magyar játékos ellenfélként. Sallai elmondta, hogy a statisztikái magukért beszélnek, ő az egyik legjobb, majd ékes példát is mondott rá.

Ma rendben volt, de sokáig nem talált be. A végén mégis rúgott két gólt és ez is mutatja, miért ő az egyik legjobb.

A magyar válogatott legközelebb szombaton délután három órakor lép pályára a francia válogatott ellen.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik