Hírek sport

„A labdával való játékban pedig a legfontosabb az lesz, hogy a lábunk között lévő dolog mekkora”

M4 Sport
M4 Sport

Emlékezetes interjút adott a magyar válogatott csapatkapitánya, Szalai Ádám.

A rutinos csatárt arról faggatta az M4 Sport riportere, hogy mennyire égnek Eb-lázban a válogatott játékosai. Szalai elmondta, hogy mivel elszeparálva készültek, csak a napokban érezték át a helyzetet és azt is, hogy mindenki máshogy dolgozta föl, hogy Budapesten szerepelhet a tornán. A beszélgetést aztán ezzel zárta a csapatkapitány:

A labda elleni játékban az lesz a legfontosabb, hogy milyen lesz a védekezésünk és mennyire tartjuk be a taktikai utasításokat, a labdával való játékban pedig a legfontosabb az lesz, hogy a lábunk között lévő dolog valójában mekkora lesz ebben a 90 percben.

Szalaiékról kedd este hat órakor derül ki, hogy mekkora a két lábuk közötti dolog, mert ekkor kezdődik a portugálok elleni csoportmérkőzés.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik