Robert Michael/picture alliance via Getty Images
Hírek sport

Az UEFA izgatottan várja a bukaresti magyar-portugált

Az Európa-bajnokság hivatalos oldala összekeverte Bukarestet Budapesttel.

Visszatérő probléma ez, rendszeresen összekeverik Románia és Magyarország fővárosát, de egy olyan tornán, ahol mindkét város rendez mérkőzéseket, hatványozottan kellemetlen. A Twitter-bejegyzés szerint a keddi első Eb-meccs a Magyarország-Portugália találkozó lesz Bukarestben.

A bejegyzésre azonnal lecsaptak a szurkolók, a magyarok főleg dühösen kérik számon az UEFA tévedését az oldalon, a románok inkább csak poénkodnak vele, hogy megrendezik azt is. Végül húsz percbe telt, mire a közösségi médiáért felelős munkatárs észbe kapott és leszedte a kínos bejegyzést, bár a Facebook-oldalon jóval több időbe került leszedni.

Természetesen a budapesti Puskás Arénában rendezik valójában a meccset este hat órától.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!