Hírek sport

Csalódott a futballrendszerben, 200 eurót tett a három magyar vereségre

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Az a szerencse érte a Lusa portugál állami hírügynökség újságíróit, hogy szakértő taxisofőrt fogtak ki Ferihegyen. Ha már egy egykori labdarúgó vitte be őket Budapestre, alaposan kifaggatták, és ráébredhettek, hogy nem mindenki optimista a magyar szurkolók közül.

Kapcsolódó
Halálcsoport ide vagy oda, ők lehetnek a magyar nyertesei az Eb-nek
Bár a magyar válogatott az Európa-bajnokság legkeményebb csoportjába került, a torna így is kiugrási lehetőséget jelenthet néhány játékosunk számára. Mutatunk négy focistát, aki jó teljesítménye révén szintet léphet a karrierjében.

Magyarország az Európa-bajnokság F csoportjában Portugáliával, Németországgal és Franciaországgal került szembe, és a taxis ezt úgy értékelte, annyira reménytelen a helyzet, hogy 200 euróban fogadott a magyarok három vereségére.

Magyarország elveszíti mind a három mérkőzést. Amelyik csapat nem ver meg minket, kiesik velünk. Ezért ha tovább akarnak lépni, győzniük kell. Ráadásul nincs itt a legjobb játékosunk, Szoboszlai Dominik

idézte Zoltánt az egyik portugál sportnapilap, az O Jogo.

„A hazai pálya előny lehet a javunkra, de nincs góllövőnk vagy jó középpályánk. Vannak jó védőink, például Szalai Attila és Willi Orbán, de ha erősebb csapattal játszunk, amelyik támadni fog, akkor szenvedni fogunk. Ebben a csoportban nem tudunk pontokat szerezni” – vélte.

Annyira meg van győződve erről, hogy elárulta, fogadott is.

200 eurót tettem a három magyar vereségre. Ha megnyerem a fogadást, akkor 600 euróm lesz. Természetesen, ha győzünk, nagyon boldog leszek, és nem fog érdekelni, hogy elbuktam a pénzt.

Zoltán elmondta, ő is labdarúgó volt, fiatalon játszott Gulácsi Péterrel az MTK-ban, még mielőtt a válogatott jelenlegi kapusa Liverpoolba költözött volna. Ő maga csatár volt, több magyarországi klubban is játszott, mint például az MTK, a Puskás Akadémia, a Békéscsaba, a Dabas vagy a Dorog, de tavaly visszavonult.

A lap szerint nagyon elégedetlen a magyar futballrendszerrel.

„Tavaly visszavonultam. Három évet játszottam az első osztályban, ötöt a másodikban és ötöt a harmadikban. De befejeztem. A magyar futballrendszer nem korrekt. Még akkor is, ha jó játékos vagy, ha nincs külső befolyásod, például egy ismert apa vagy üzletember, akkor nem játszol. Ezért döntöttem úgy, hogy abbahagyom” – kesergett.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik