Hírek sport

Gazdag: Sírásközeli állapotban voltam, mikor kiderült, hogy itt a vége

Andreas SOLARO / AFP
Andreas SOLARO / AFP

Kalmár Zsolt és Szoboszlai Dominik kidőlésével Gazdag Dániel előtt megnyílhatott volna az út, hogy kezdő legyen a magyar válogatottban, ám a Honvédból Amerikába szerződő támadó középpályás sérülés miatt már biztosan nem játszhat a tornán.

Kapcsolódó

“Túlterhelés következtében alakult ki sérülés a bal térdemben, és amikor sprintelek, vagy kitámasztok, akkor szúrást érzek. Volt hogy jobb lett, de aztán újra elkezdett fájni, így végül az a döntés született, hogy elhagyom a válogatottat, és visszatérek Amerikába a klubomhoz. Pár nap már eltelt, valamennyire túltettem magam a dolgon, de nagy csalódás és hiányérzet van bennem” – nyilatkozta Gazdag az M4 Sport Góóól2 című műsorában.

Az idényben 13 bajnoki gólig jutó Gazdag számára a válogatott hétfői edzésén derült ki, hogy nincs olyan állapotban a térde, hogy segíteni tudjon a csapatnak.

Sírásközeli állapotban voltam, amikor az edzést abbahagyva kiültem a kispadra, és eldőlt, hogy vége az Eb-mnek. Ami azért jó hír, hogy nem kell hónapokat kihagynom, 2-3 hét alatt rendbe fog jönni ez a sérülés, ez kicsit jobb kedvre derített

– mondta a 25 éves Gazdag.

A magyar csapat szombaton a franciákkal találkozik a Puskás Arénában, majd június 23-án a németek elleni müncheni meccsel zárja a csoportkört.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik