Hírek sport

„Örülök, hogy a pályán újra találkozhatunk régi barátommal, Griezmann-nal”

Aldo Castillo/LatinContent via Getty Images
Aldo Castillo/LatinContent via Getty Images

Különleges mérkőzésre készül Loic Nego, a magyar válogatott játékosa.

A francia származású középpályás 2013-ban igazolt az Újpest FC-be, majd később a MOL Fehérvár játékosa lett, csak egy rövid Charlton Athleticnél töltött időszakban játszott azóta Magyarországon kívül. Honosítása előtt a francia korosztályos csapat tagja volt, sőt 2010-ben Európa-bajnok lett az U19-es csapattal. Nem csoda, hogy izgatottan várja a Franciaország elleni Eb-meccset.

Érzelmileg nehéz lesz a franciák ellen játszani, de most Magyarországot képviselem, ez az a csapat, amelyért harcolni fogok, és szeretnék jó teljesítményt nyújtani. Örülök, hogy a pályán újra találkozhatunk régi barátommal, Griezmann-nal

– idézi az MLSZ a játékost.

A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Nego azt is elmondta, nem hagyja, hogy bármi megzavarja a koncentrációját, teljesen a magyar válogatottra összpontosít. A Magyarország-Franciaország csoportmérkőzést szombaton három órától rendezik.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik