Hírek sport

Szalai Ádám kórházba került a franciák elleni meccs miatt

Angel Martinez - UEFA/UEFA via Getty Images
Angel Martinez - UEFA/UEFA via Getty Images

Szalai Ádámot kórházba vitték a francia válogatott elleni 1-1-re végződő Eb-mérkőzés első félidejében.

Kapcsolódó
Többé nem álom: pontot szereztünk a világbajnok ellen
Fiola Attila vezető góljára Antoine Griezmann válaszolt a franciák részéről.

A magyar csapat kapitánya egy ütést kapott a fejére, amitől megszédült az MLSZ tájékoztatása szerint. A lefújást követő sajtótájékoztatón Marco Rossi elmondta, hogy Szalait kórházba szállították, de jól van, tiszta a feje és válaszolni tudott minden kérdésre. Ennél többet azonban a szövetségi kapitány sem tudott mondani.

A magyar válgatott szerdán végez a csoportkörben Németország ellen, hogy Szalai Ádámmal, vagy nélküle, az csak később derül ki.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik