Hírek sport

„Ez volt az Európa-bajnokság egyik legjobb teljesítménye eddig”

Angel Martinez - UEFA/UEFA via Getty Images
Angel Martinez - UEFA/UEFA via Getty Images

Sorra gyűjti a dicséreteket a magyar válogatott, miután 1-1-s döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal az Európa-bajnokság második fordulójában.

Az amerikai ESPN csatornán is elismerően nyilatkoztak a szakértők a mieink teljesítményéről. Wales korábbi szövetségi kapitánya, Chris Coleman nem fukarkodott a bókokkal.

Ki szabja meg, hogy ne álmodj olyan eredményről, amit mások esélytelennek gondolnak? Nincs kőbe vésve, hogyha a te csapatod a gyengébb, akkor ne okozhatnál meglepetést, ha mindent megteszel a győzelemért. Ez volt az Európa-bajnokság egyik legjobb teljesítménye eddig. Magyarország, wow! Lenyűgöző volt

– mondta Coleman

A magyar válogatott szerdán Németországban lép pályára és még van matematikai esélye a továbbjutásra, ha győzne Münchenben.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik