Hírek sport

Az öt éve közellenséggé váló bíró vezeti a németek elleni meccsünket

Ettore Ferrari / POOL / AFP
Ettore Ferrari / POOL / AFP

Az orosz Szergej Karaszjov vezeti a Németotszág-Magyarország Eb-csoportmeccset.

Az orosz bíró nevét a 2016-os Európa-bajnokságon ismerhettük meg, amikor az Izland elleni, 1-1-re végződő csoportmeccsen befújt egy büntetőt az ellenfélnek, amivel kivívta a magyarok haragját, a Trollfoci nevű oldalon például időre időre feltűnt egy-egy vele kapcsolatos mém.

Azon a tornán a magyar-izlandi után már nem vezetett több találkozót, az idei Eb-n pedig a német-magyar lesz a második meccse, mert ő fújta a sípot az Olaszország-Svájc (3-0) találkozón is.

A német csapat 3, a magyar 1 ponttal várja a szerdai, müncheni meccset, vagyis még mindkét válogatottnak van esélye a továbbjutásra.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik