Hírek sport

Ölelkeztek, ezért hét napos karanténba tettek két angol játékost

Ben Chilwellt és Mason Mountot hétfőn azért különítették el, mert pénteken a skótok elleni, 0-0-s döntetlenre végződött találkozó után kapcsolatba kerültek az ellenfelet erősítő Billy Gilmourral – chelsea-s klubtársukkal –, aki utóbb pozitív koronavírustesztet szolgáltatott. A közösségi portálokon több fotó is megjelent, amint a három futballista ölelgeti egymást a lefújás után.

Az angoloknál minden hétfői teszt negatív lett, de Chilwell és Mount hét napos karanténba vonult. Ez egyben azt jelenti, hogy este 21 órakor nem léphetnek pályára a Csehország elleni csoportmeccsen Londonban.

Az angol szövetség tájékoztatása szerint a két futballista egyéni edzéseket végez jövő hétfőig, és a többiektől messze gyakorol a csapat közép-angliai főhadiszállásán.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik