Hírek sport

Koronavírus okozhat pánikot a szlovák válogatottnál

Mike Kireev / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Mike Kireev / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Denis Vavro, a Huesca védője, illetve a szlovák labdarúgó-válogatott stábjának egyik meg nem nevezett tagja pozitív koronavírustesztet produkált a labdarúgó Európa-bajnokságon.

Kapcsolódó
Christian Eriksenre szívműtét vár
A dán válogatott középpályása elfogadta a megoldást, miután dán és nemzetközi szakemberek is abban erősítették meg, hogy ez a legjobb számára.

A pozsonyi Új Szó azt írta, Vavrónak nincs tünete, de – akárcsak az edzőt – elkülönítették a többiektől. A teszteket a svédek elleni pénteki, szentpétervári mérkőzés előtt végezték el.

„Nagyon sajnálom, hogy a játékosom kiesett a tornáról. Értékeljük a helyzetet, és az elkövetkező pillanatokban további lépéseket fogunk tenni” – mondta Stefan Tarkovic szövetségi kapitány.

„Betartjuk az UEFA előírásait, és megteszünk minden lépést a vírus további terjedésének megakadályozása érdekében. Vavrónak nincsenek tünetei, azt hiszem, hogy gyorsan meggyógyul.”

Tarkovic hozzátette, a koronavírus nehéz időszakot teremt, úgy tudja, többen is megbetegedtek a tágabb környezetben, például az a sofőr is, aki a hétfői, szentpétervári mérkőzésen a buszukat vezette.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik