Hírek sport

Gulácsi Péter üzenete egyértelmű: Előre!

Alex Pantling/Getty Images
Alex Pantling/Getty Images

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán zárja az F csoport küzdelmeit az Európa-bajnokságon és a franciák elleni bravúros pontszerzés után még van matematikai esély a továbbjutásra.

A világbajnok elleni találkozó nagy részében csapatkapitányi karszalagot hordó Gulácsi Péter pedig elég egyértelmű üzenetet fogalmazott meg a Facebook-oldalán. A magyar csapat kapusa egy rövid összeállítást posztolt a védéseiből ezzel a címmel: Együtt, előre!

Szerda este kilenckor Münchenben lép pályára a magyar válogatott és ha meg tudná nyerni a mérkőzést, biztosan továbbjutna. Más eredmény viszont azonnali kiesést jelent.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik