Hírek sport

Gitártrióval hangoltak a németek a magyarok elleni Eb-meccsre

A továbbjutás szempontjából sorsdöntő mérkőzés vár a német és a magyar válogatottra este, Münchenben a labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában.

A taktika és ráhangolódás mellett azonban a relaxációnak is nagy szerepe van egy-egy ilyen rangadó előtt, ebben Németország új fiúbandája nyújtott segítséget.

Az alkalmi formációban Serge Gnabry, Joshua Kimmich és Kevin Volland mutatta meg gitár- és énektudását, amikor előadták a 4 Non Blondes klasszikus What’s Up című dalát.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik