Hírek sport

A németek mezválasztása menő, de nem biztos, hogy szerencsés

A Magyar Labdarúgó Szövetség megosztotta, a Németország-Magyarország Európa-bajnoki csoportmérkőzésen milyen mezben lépnek pályára a csapatok. Szerdán 21 órától a magyarok fehérben, míg a németek fekete mezben játszanak.

Ha Pesten lenne a meccs, utóbbi tán még előnyt is jelentene számunkra, hiszen itthon trópusi hőség van, még napnyugta után órákkal is 30 fok körüli a hőmérséklet. Akár Münchenben is lehetne hasonló helyzet, és akkor 90 percen keresztül talpig feketében nyomni kifejezett hátránynak tűnik, még ha este 9-kor nem is süt a nap. De jelenleg a bajor fővárosban 24 fok van, így a mez – amelyben eddig az Eb-n még nem léptek pályára, Franciaország és Portugália ellen is fehér felsőben futballoztak – színe tán nem okoz nekik akkora problémát. Reméljük Marco Rossi csapata igen!

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik