Hírek sport

Őrület, de úgy estünk ki az Eb-ről, hogy tíz percig sem voltunk hátrányban

Matthias Hangst/Getty Images
Matthias Hangst/Getty Images

A magyar válogatott kettő pontot gyűjtve esett ki negyedik helyen az Európa-bajnokság halálcsoportjaként emlegetett F-jelű négyesből.

Hihetetlenül hangzik önmagában kiragadva, de valós tény, hogy mindössze 6-8 percig volt hátrányban Magyarország az Eb-n. Egyúttal az egész csoportban mi voltunk legtöbb időt előnyben és legkevesebb időt hátrányban.

A nyitófordulóban ugyanis a 84. percben talált be Portugália először és bár ezután háromig meg sem állt, egészen odáig egálban volt ellenfelünkkel a magyar csapat. Franciaország ellen már Fiola Attila szerzett vezetést, majd zásárként szerda este előbb Szalai Ádám, majd Schäfer András hozta a mieinket előnybe.

Persze ez önmagában mit sem ér, sehol nem fognak nekünk öt pontot beírni a 80 percnyi eredményekért, de biztató tény.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik