Hírek sport

Csányi Sándor nyílt levelet írt a magyar szurkolóknak

Matthias Hangst/Getty Images
Matthias Hangst/Getty Images

A magyar válogatott számára véget ért az Európa-bajnokság szerdán, miután a portugálok ellen 3-0-ra elveszített mérkőzést követően 1-1-t játszott a francia és 2-2-t a német csapat ellen.

Kapcsolódó
Vizsgálatot indít az UEFA a magyarok Eb-meccseivel kapcsolatban
A portugálok és a franciák elleni találkozót is kivizsgálja a fegyelmi bizottság.

Ugyan a válogatott számára lezárult a torna, a Magyar Labdarúgó Szövetség számára korántsem. Egyrészt Budapest vasárnap még otthont ad a Hollandia-Csehország nyolcaddöntőnek, másrészt a magyar csapat meccseivel kapcsolatban vizsgálatot indított az UEFA. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke pedig nyílt levélben fordult a szurkolókhoz, hogy a jövőben ezzel ne legyen probléma.

Ahhoz, hogy a jövőben is házigazdája lehessen Magyarország rangos sporteseményeknek, és ami legalább ennyire fontos, hogy a magyar válogatott mindig és mindenkor telt házas buzdítás mellett játszhassa mérkőzéseit, a kitűnő hazai szervezés mellett a sportszerű légkör is elengedhetetlen. Vendéglátóként ki kell vívni a széleskörű nemzetközi elismerést ezen a téren is. Tiszteljük a résztvevő csapatok játékosait, szurkolóit

– idézi az MLSZ honlapja az elnököt.

A budapesti nyolcaddöntőre vasárnap este kerül sor, a meccs győztese a Wales-Dánia párharc győztesével játszik majd az elődöntőért.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik