Hírek sport

Olyat kérdeztek Gareth Bale-től, hogy szó nélkül otthagyta a riportert

Alex Gottschalk/DeFodi Images via Getty Images
Alex Gottschalk/DeFodi Images via Getty Images

Dánia 4-0-ra ütötte ki Walest az Európa-bajnokság nyolcaddöntőinek első mérkőzésén, szombaton.

Kapcsolódó
Wales összeomlott a végére, Dánia simán negyeddöntős az Eb-n
A duplázó Dolberg túl jól ismerte az amszterdami arénát, az északiak a legutóbbi két meccsükön nyolc gólt szereztek.

A találkozó után érthető módon csalódottak voltak a walesiek, de Gareth Bale csapatkapitányként így is interjút adott a vereséget követően. A Real Madrid támadója már a meccs előtt is hangsúlyozta, hogy nem a személye a fontos, csak a válogatott számít. Talán éppen emiatt is akadt ki, amikor rákérdezett a riporter, ez volt-e az utolsó meccse Wales színeiben, mint ahogy arról pletykálnak. Bale egyszerűen otthagyta az interjút.

Bale-ről az a hír járta, hogy visszavonulhat a válogatottból, de egyelőre még az sem világos, hogy melyik klubban folytatja a karrierjét, így sok kérdést kap ezekkel kapcsolatban. Egy ilyen frusztráló eredmény után nem volt hajlandó a jelek szerint újra erről értekezni.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik