Hírek sport

Kleinheisler László iránt több csapat is érdeklődik

Laurens Lindhout/Soccrates/Getty Images
Laurens Lindhout/Soccrates/Getty Images

Kleinheisler László iránt több csapat is érdeklődik, írja a germanijak.hr portál.

Az NK Osijek vezetőedzője, Nenad Bjelica beszélt arról, hogy a magyar válogatott középpályásának szerződése 2022 nyarán lejár és az élénk érdeklős miatt könnyen lehet, hogy eligazol.

Jó csapatunk van, de ha távozik Kleinheisler László, aki iránt sokan érdeklődnek, akkor új futballistára is szükségünk lesz. Jövő nyáron lejár a szerződése, most lehetne a legjobban értékesíteni őt, ha nem hosszabbítja meg a szerződését nálunk. Mi egyértelműen azt akarjuk, hogy maradjon, de meg kell várni, ő mit szeretne

– mondta Bjelica.

Kleinheisler László 2019-ben igazolt Eszékre, a 2021-es tavaszi szezon kimondottan jól sikerült neki, hat gólt lőtt és négy gólpasszt adott. A magyar válogatott középpályása remekül szerepelt az Európa-bajnokságon ,a franciák elleni 1-1-re végződő mérkőzésen a meccs legjobbjának járó díjat is megkapta.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik