Hírek sport

Diego Maradona fiát meggyőzte a magyar válogatott

Claudio Pasquazi/Anadolu Agency/Getty Images
Claudio Pasquazi/Anadolu Agency/Getty Images

Diego Maradona fia egy lengyel portálnak adott interjúban méltatta a magyarokat.

Kapcsolódó
Marco Rossi: A magyar válogatott félelem nélkül játszik, még a legjobbak ellen is
Amíg ő a kapitány, márpedig sokáig tervez maradni, addig csak olyan játékosok alkotják majd a keretet, akik futnak és harcolnak.

Diego Sinagra, vagy Diego Maradona Junior, ahogyan sokan ismerik a Super Expressnek beszélt az Európa-bajnokságon látottakról. Az argentin legenda fia ebben elárulta, hogy

  • meglepte Franciaország korai kiesése, valamint Németország gyenge szereplése, amelyet aranyesélyesnek hitt,
  • Piotr Zielinski játékának rajongójaként Lengyelország búcsúját is sajnálta,
  • Olaszország viszont nagyon meggyőzte és a torna legnagyobb esélyesének tartja.

Ami számunkra igazán szívderítő lehet azonban, hogy zárásként a torna meglepetéséről kérdezték Diego Maradona Juniort, aki a magyar csapatot említette.

Pozitív meglepetés volt a magyar válogatott teljesítménye. A halálcsoport csapatai nem ijesztették meg őket. A győzelem küszöbén álltak Németország ellen, sajnáltam, hogy ezt nem sikerült megnyerniük. Az olasz Marco Rossi edző kiváló munkát végzett, mert nagyon bátor csapatot hozott létre, amely nem félt senkitől. Ezt bebizonyította mindegyik csoportmeccsük

– mondta Diego Sinagra.

Kapcsolódó
Szakmailag a magyar volt az egyik legjobb csapat az Eb-n
Még a németek sem tudtak ráijeszteni a magyar játékosokra.

A magyar válogatott 84 percig tartotta magát Portugália ellen a csoportkörben, végül 3-0-ra kikapott, de ezután 1-1-re végzett a franciák és 2-2-re a németek ellen. Teljesítményét Európa szinte valamennyi országában elismerték az Eb-n.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik