Hírek sport

Nem tud megbocsátani a karaktergyilkosságért az MTK korábbi edzője

KARIM JAAFAR / AFP
KARIM JAAFAR / AFP

Henk ten Cate kizárta annak a lehetőségét, hogy valaha is a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya legyen.

Kapcsolódó
A Csehország elleni kiesés után lemondott a hollandok szövetségi kapitánya
Frank de Boert a szurkolók már a torna előtt kritizálták.

Az MTK egykori szakvezetőjének neve felröppent a sajtóban, mint a gyenge Eb-szereplés miatt lemondott Frank de Boer esetleges utódja, azonban a De Telegraafnak elmondta, hogy nem érdekelné a dolog.

„Nem vagyok elérhető. Nico-Jan Hoogma igazgató ettől még felhívhat, hogy végre elnézést kérjen azért a karaktergyilkosságért, amelyet a szövetség megpróbált elkövetni velem szemben 2017-ben” – nyilatkozta.

Ten Cate azt állítja, hogy négy éve Danny Blind menesztését követően Hans van Breukelen technikai igazgató hosszas tárgyalás után neki ígérte a posztot. A korábbi kiváló kapus később ezt nyilvánosan letagadta és Dick Advocaatot nevezte ki.

A Nos.nl portál szerint a hét elején kiderült, hogy Joachim Löw, Erik ten Hag és Alfred Schreuder sem vállalná a feladatot.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik