Hírek sport

Phil Foden játéka kérdésessé vált az Eb-döntőben

Visionhaus/Getty Images
Visionhaus/Getty Images

Nem biztos, hogy Phil Foden játszani tud majd az Olaszország elleni Európa-bajnoki döntőben, ismerte el Gareth Southgate szövetségi kapitány.

A Manchester City játékosa kihagyta a szombati edzést, ami nem kerülte el a brit újságírók figyelmét. A finálé előtti sajtótájékoztatón így elkerülhetetlenné vált, hogy erről is szó essen, Southgate pedig nyíltan megmondta, nem biztos, hogy számíthat Fodenre.

Kétséges a játéka. Még megnézzük, hogy van, egy apró sérülés miatt pihent, de ez olyasmi, ami később válik majd világossá, mennyire tartja vissza. Később derül csak ki, hogy részt vehet-e a meccsen, vagy sem

idézi a Guardian a szövetségi kapitányt.

Foden az angol válogatott első két csoportmeccsén még kezdő volt, de egyiket sem játszotta végig, az utolsó körben egy percet sem kapott. Az egyenes kieséses szakaszban csak Dánia ellen jutott szóhoz, a hosszabbítás ötödik percében állt be.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik