Hírek sport

Roberto Mancini azért elrakott magának egyet a legendás címlapból

AEROPORTO DI ROMA / AFP
AEROPORTO DI ROMA / AFP

Sejteni lehetett, hogy Skóciában nem az angoloknak szurkolnak majd a vasárnapi Eb-döntőben, de aztán a függetlenségpárti The National címlapja után mér egyértelmű volt: „Ments meg minket, Roberto, te vagy az utolsó reményünk”, állt az első oldalon, miközben az olasz szövetségi kapitány, Roberto Mancini arcát montírozták a skót szabadságharcost, William Wallace-t ábrázoló képre.

Kapcsolódó
Az olasz szövetségi kapitány a skótok utolsó reménye
Nem szeretnék újabb 55 évig hallgatni az angolok önfényezését.

A szemfüles drukkerek kiszúrták az aranyérmes olasz csapat hazatéréséről szóló videón, hogy Mancini ölében a repülőgében épp a The National szombati száma pihent. Mellette meg természetesen az Európa-bajnoki trófea.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik