Hírek sport

Megsérült az angol válogatott játékos apja a botrányos Eb-döntőn

Laurence Griffiths / POOL / AFP
Laurence Griffiths / POOL / AFP

Elég botrányos volt a labdarúgó-Európa-bajnokság döntője, ugyanis jegy nélküli angolok próbáltak meg betörni a Wembley-be, többeknek sikerült is. A kaotikus jelenetekről készült felvételek bejárták a világot, többen is hajmeresztő történetekről számoltak be a brit lapoknak.

A The Sunnak Harry Maguire elmondta, hogy az édesapja is megsérült a beléptetéskor.

Az 59 éves Alan a stadionba akart bejutni, amikor érkezett egy tömeg jegy nélküli angol, fellökték a férfit, akinek két bordája is eltörött, azóta is nehezen kap levegőt.

Kapcsolódó
Vizsgálatot indít az UEFA az Eb-döntőn történtek miatt
A botrányos Európa-bajnoki döntőn történtek nem kerülték el az UEFA figyelmét sem.

„Ijesztő volt, édesapám is azt mondta, hogy nagyon megijedt, senkinek sem kívánom, hogy hasonlót kelljen átélnie egy futballmeccsen. Remélem, hogy tanulunk ebből és biztosítani tudjuk, hogy soha többé ne fordulhasson elő hasonló” – mondta a tizenegyespárbajban a saját lövését értékesítő Maguire, aki örült annak, hogy a gyerekei ezúttal nem mentek ki a meccsre.

Az UEFA vizsgálatot indított az Olaszország győzelmével véget érte döntő kapcsán az olasz himnusz alatti sportszerűtlen viselkedés, a pályára szaladó drukker, a pályára dobált tárgyak és az angol szurkolók pirotechnikai eszközeinek használata miatt. Közben az angol szövetség is vizsgálódik, miközben a rendőrség nyomoz, a büntetőpárbajban rontó angol játékosokat rasszista üzenetekkel kezdték el zaklatni, miközben a Marcus Rahsfordot ábrázoló falfestményt megrongálták.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik