Közvetítés sport

Szurkolónak nézték az ünneplő olasz focistát, alig engedték vissza a pályára

JUSTIN TALLIS / POOL / AFP
JUSTIN TALLIS / POOL / AFP

Érthetően euforikus hangulatban ünnepeltek az olasz játékosok, miután Roberto Mancini csapata tizenegyesekkel megnyerte a Spanyolország elleni elődöntőt, és 2012 után ismét döntőt játszhat egy Európa-bajnokságon.

Kapcsolódó

Az olaszok védője, a tizenegyespárbajban betaláló Leonardo Bonucci kiment a szurkolókhoz ünnepelni, aminek az lett a vége, hogy a Wembley egyik biztonsági embere alig akarta visszaengedni a többiekhez, miután hirtelen azt hitte, egy szurkoló mászott be a pályára.

Olaszország, amely eddig egyszer, 1968-ban nyert Európa-bajnokságot, a döntőben Angliában vagy Dániával találkozik majd.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik