Hírek sport

Szalai Ádám remélhetőleg játszhat a németek ellen

Dmitriy Golubovich / Anadolu Agency via AFP
Dmitriy Golubovich / Anadolu Agency via AFP

Mindössze 24 perc jutott Szalai Ádámnak a franciák elleni világraszóló döntetlenből a pályán, a Mainz válogatott csatárát ugyanis az első félidő közepén le kellett cserélni.

Kapcsolódó
Többé nem álom: pontot szereztünk a világbajnok ellen
Fiola Attila vezető góljára Antoine Griezmann válaszolt a franciák részéről.

A televíziós visszajátszáson látszott, hogy a magyar térfél közepén egyszer csak leguggolt, majd lefeküdt a fűre, a játékvezető pedig azonnal jelezte, jöjjenek ápolni.

Kapcsolódó
Mit keres Szalai Ádám a válogatottban?!
Szalai Ádámot szétszedi a magyar szurkolók egy része, amiért kevés gólt rúg és megkopott a gyorsasága. Mégis sokat tesz hozzá a válogatott játékához.

Az MLSZ akkor rövid közleményben azt írta, Szalai ütést kapott a fejére, amelytől megszédült, ezért kellett lecserélni.

A támadót kórházba küldték, de a szövetség vasárnap délelőtti bejegyzése alapján úgy tűnik, nincs komoly baj.

Az alapos vizsgálatok negatív eredménnyel zárultak, így a támadó a németek elleni mérkőzésen remélhetőleg már a szakmai stáb rendelkezésére állhat

– olvasható.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik