Hírek sport

Rossi: A fiúk oroszlánként harcolták végig a meccseket

FEDERICO GAMBARINI / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
FEDERICO GAMBARINI / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Csalódott, de nem elégedetlen a csapat mutatott játéka alapján Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Kapcsolódó
„Ennél többet érdemelt volna a csapat, nagyon rossz érzés így kiesni”
Sallai Roland büszkeségről és csalódottságról, Gulácsi Péter fejlődésről beszélt.

„Ami hihetetlen, hogy Münchenben csalódottak vagyunk egy 2-2-es döntetlen miatt, miközben a németek ünnepelnek. Ez önmagáért beszél és mindent elmond” – nyilatkozta az olasz szakember az M4 Sport kamerái előtt.

Közel álltunk a továbbjutáshoz, a fiúk megérdemelték volna, mert a három meccset oroszlánként harcolták végig.

Sohasem féltek a nagy nevektől, bátran szembeszálltak velük. Senki sem panaszkodhat a teljesítményünk és a hozzáállásunk miatt” – tette hozzá.

Kapcsolódó
A hajráig élt a magyar továbbjutás reménye az Eb-n
Hiába vezettünk kétszer, a németek egyenlítettek, és nyolcaddöntőbe jutottak.

Elmondta, hogy az első, Ciprus elleni felkészülési meccs előtt megkérte a srácokat arra, hogy a szurkolókat tegyék büszkévé. És így is tettek.

„Ami engem illet, elégedett vagyok. Szeretnék sokkal offenzívabb játékot játszani. De realistának kell lennem, ilyen ellenfelekkel szemben azt kellett játszanunk, ami az erősségünk.”

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik