Hírek sport

Harsogott a „buzi németek” és a „Viktor, Viktor” a müncheni gyülekezőhelyen

KERSTIN JOENSSON / AFP
KERSTIN JOENSSON / AFP

Hangolnak már a Németország elleni esti Európa-bajnoki mérkőzésre a magyar szurkolók, akik a müncheni Wiener Platzon, a stadiontól 11 kilométerre gyülekeztek.

Kapcsolódó
Rossi csapata a legnagyobb sikert már elérte: újra merünk álmodni
Az Európa-bajnoksg előtt talán csak nagyon kevesen hittek benne, de szerda este a magyar labdarúgó-válogatott a továbbjutás reményében játszik Münchenben a németekkel.

A helyszínen mintegy 800-1000 fő jelent meg, a szokásos rigmusok mellett az újdonság erejével hatott néhány torokból a Viktor, Viktor kiabálás is, amelyet az „Isten veled, Viktor” transzparenst tartók skandáltak – minden bizonnyal Hegedűs Viktor Marcellre, az Andráshida SC 19 éves játékosára emlékezve, aki hétfőn délután az NB III-ba idén felkerült csapat első, nyári átmozgató edzésén rosszul lett, összeesett és az életét már nem tudták megmenteni.

Aztán a tér túlsó oldalán, a rendőrök mögött megjelentek szivárványos tüntetők, amelyre felharsant a „buzi németek”-rigmus.

A továbbjutásról döntő mérkőzés 21 órakor kezdődik.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik