Hírek sport

Az ellenünk egyenlítő Bayern-játékos üzent a meccs után

Laurens Lindhout/Soccrates/Getty Images
Laurens Lindhout/Soccrates/Getty Images

A magyar válogatott 2-2-s döntetlen játszott a német csapattal szerda este az Európa-bajnokság zárófordulójában, így két ponttal esett ki az F csoportból.

Kapcsolódó
A hajráig élt a magyar továbbjutás reménye az Eb-n
Hiába vezettünk kétszer, a németek egyenlítettek, és nyolcaddöntőbe jutottak.

A második német egyenlítő találatot szerző Leon Goretzka gólörömként szívet formált az ujjaiból, amellyel a magyar kormánynak üzent, amely a homoszexualitást a pedofiliaval összemosó törvenyre reagált. A témát azért kapták fel többek között a németek, mert szerették volna a szivárvány színeiben kivilágítani az Allianz Arénát, ám ezt az UEFA nem engedélyezte. Goretzka a meccs után egyértelműen üzent:

Terjeszd a szerelmet. Igen!!!! Hív a Wembley!

Lefújás után egyébként Szalai Ádám, a magyarok csapatkapitánya valamit megbeszélt Goretzkával és úgy tűnt, kérdőre vonja, azonban nem tudni, hogy miről folyt a szó.

A német válogatott június 29-én játszik majd Angliával a legjobb 16 között.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik