Hírek sport

„Álljon ki bárki ezek ellen a csapatok ellen és szerezzen akár csak egy pontot”

Kovács Tamás/MTI
Kovács Tamás/MTI

A magyar válogatott 2-2-s döntetlen játszott a német csapattal szerda este az Európa-bajnokság zárófordulójában, így két ponttal esett ki az F csoportból.

Kapcsolódó
A hajráig élt a magyar továbbjutás reménye az Eb-n
Hiába vezettünk kétszer, a németek egyenlítettek, és nyolcaddöntőbe jutottak.

A 84. percig továbbjutásra álló csapat szövetségi kapitánya, Marco Rossi nem fukarkodott a dicséretekkel a találkozó után. Az olasz edző szerint játékosai szórul szóra betartottak mindent, amit kért, ezért köszönetet mondott nekik.

„Nem játszunk sűrűn ilyen ellenfelekkel, most a világ legjobbjaival játszottunk a csoportban.

Nem szeretek ennyire mélyen védekezni, ennyire sok időt hátul tölteni a csapatommal, azonban látni kell, milyen csapattal álltunk ma is szemben. A játékosaim mindent követtek taktikailag, amit kértem tőlük. Egytől egyig mindent megtettek és betartottak, köszönöm nekik”

– mondta Rossi.

Később a válogatott szövetségi kapitánya azt is megemlítette, erre a csapatra még sokáig emlékezni fognak az emberek.

Álljon ki bárki ezek ellen a csapatok ellen és szerezzen egy pontot! Mi kettőt is szereztünk! A srácok olyat vittek véghez, amire az emberek évek múlva is emlékeznek majd. Ismerem az ország labdarúgásának történetét, de a közelmúlt legnagyobb sikerét értük el.

A csoportot Franciaország nyert öt ponttal, mögötte Németország és Portugália jutott tovább 4-4 ponttal.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik