Hírek sport

Szalai Ádám: Fáj, talán még nem fájt ennyire

Kai Pfaffenbach - Pool/Getty Images
Kai Pfaffenbach - Pool/Getty Images

A magyar válogatott 2-2-s döntetlen játszott a német csapattal szerda este az Európa-bajnokság zárófordulójában, így két ponttal esett ki az F csoportból.

Kapcsolódó
A hajráig élt a magyar továbbjutás reménye az Eb-n
Hiába vezettünk kétszer, a németek egyenlítettek, és nyolcaddöntőbe jutottak.

A magyar válogatott csapatkapitánya, Szalai Ádám a Facebook-oldalán osztotta meg gondolatait csütörtök reggel és érthető módon még inkább a csalódottságé volt a főszerep.

Fáj, nagyon fáj, talán még nem fájt ennyire,pedig egy ideje a része vagyok. De a fájdalmamat kettő szó enyhíti. Az egyik a CSAPAT szó fogalma a másik pedig MAGYARNAK lenni. Nincs az életemnek szebb ajándéka ezt a CSAPATOT vezetni a MAGYAR HIMNUSZT énekelni és a szívem fölött ezt a CÍMERT hordani!

– írta Szalai.

A németek elleni első gólt szerző csatár egyébként éppen a záróforduló napján hosszabbított szerződést a Mainz csapatával.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik